Boerenmarkten biologische markten Zuid Nederland

Provincies : Noord Brabant, Zeeland en Limburg. Boerenmarkten biologische markten Zuid Nederland steeds meer mensen willen biologisch eten en de plaats waar men zeer goed biologische producten kan kopen is natuurlijk op de  bio-markt. Boerenmarkten en biologische markten Zuid Nederland ook voor gezelligheid en ontmoeting een leuk uitje dus. 

Boerenmarkten biologische markten Zuid Nederland

Boerenmarkten en biologische markten Zuid Nederland: in de provincie Noord-Brabant

Vier leuke biologische markten in Noord-Brabant we beginnen in de stad Breda in de Veemarktstraat treffen we elke dinsdag van 9 tot 13 uur de Biologische Markt Breda aan met 3 kramen met biologische producten. Men kan hier heerlijk verse groente kopen bij de biologische groenteman, allerlei kaassoorten bij de kaasboer en sinds enige tijd ook allerlei lekkers op het gebied van brood en koeken. Biologische markt Den Bosch vinden we met een kleine 20 kramen bij de gewone markt iedere vrijdag van 9 tot 13.30 op de Markt in Den Bosch. Op deze markt wordt al zeventien jaar een uitgebreid assortiment van biologische producten aangeboden vers en puur. In deze jaren heeft men een grote groep met trouwe bezoekers opgebouwd. Ook in Tilburg vind men biologische kramen bij de gewone markt die iedere zaterdag word gehouden van 10 tot 16.30 uur op het Koningsplein. De kramen met biologische producten zijn er negen in totaal waaronder een kaasboerin waar men heerlijk kan proeven van verrassende kaassoorten uit binnen- en buitenland. De laatste Noord-Brabantse biologische markt vinden we in Eindhoven. De Duurzame Weekmarkt Eindhoven die elke zaterdag van 10 tot 16 uur wordt gehouden op het Wilhelminaplein. De bakker, de varkensboer en de teler van heerlijke verse groenten zijn voorbeelden van koopmannen die op deze markt aanwezig zijn en die vragen die men over hun producten heeft graag beantwoorden.

Boerenmarkten biologische markten Zuid Nederland

Boerenmarkten biologische markten Zuid Nederland: provincie Zeeland

In Zeeland één gezellige leuke biologische markt en wel in Noordgouwe midden in de polder op het mooie eiland Schouwen-Duivenland. Biologische Markt Noordgouwe met 8 kramen wordt iedere zaterdag van 10 tot 14 uur gehouden aan de Zuid Bosweg 17. Op het erf van Kwekerij Zuidbos kan men honderd procent biologische producten kopen zoals groente, fruit, brood, aardappelen, vis, vlees, gebak en versnaperingen met een zwak alcohol percentage. Ook bestaat de mogelijkheid om hier van een lekkere boerenlunch te genieten.

Boerenmarkten biologische markten Zuid Nederland

Boerenmarkten biologische markten Zuid Nederland: provincie Limburg

Boerenmarkten biologische markten ook in de provincie Limburg worden deze georganiseerd en wel in Sittard en Maastricht. Biologische Boerenmarkt Sittard aan de Steenweg wordt iedere zaterdag van 10 tot 14 uur gehouden. Deze markt is kleinschalig en omvat vier kramen met biologische verse groenten en fruit, verschillende kaassoorten en brood. En als publiekstrekker overheerlijke verse Limburgse vlaaien.

Ook in Maastricht is de Biologische Boerenmarkt Maastricht kleinschalig met zijn 5 kramen. Deze markt wordt iedere donderdag van 14 tot 18.30 georganiseerd op het pleintje onder de klok in De Stationsstraat in Maastricht. Producten zijn hier veelal afkomstig uit de regio en te koop bij onder andere het kruidenvrouwtje, de kaasboer en de bakker.

Boerenmarkten biologische markten Zuid Nederland lekkere producten en een gezellige sfeer ook leuk als vakantie uitstapje ook in Noord Nederland en in Midden Nederland worden op vele plaatsen boerenmarkten biologische markten georganiseerd.

Graag willen wij jullie uitnodigen op de officiële opening van de Biologische markt Roermond, op het stationsplein op 15-10-2014. De markt is iedere week geopend van 13.30 uur tot 18.00 uur. Woensdag 15-10-2014 Het officiële gedeelte vindt a.s. woensdag plaats van 14.00 uur tot 16.00 uur. Kleine proeverij, muziek, entertainment , officiële uitnodiging van een afgevaardigde( wie, blijft nog even geheim).. De gezamenlijke ondernemers van de Biologische markt. Hieronder de aankondiging. p.s. graag dit artikel delen op je eigen site, zodat we zoveel mogelijk mensen kunnen benaderen, bedankt voor jullie hulp. PERSBERICHT Roermond 7 oktober 2014 “Officiële opening biologische markt Roermond op woensdag 15 oktober!” Sinds maart van dit jaar wordt er wekelijks een biologische markt in Roermond gehouden. Iedere woensdagmiddag zijn er vanaf 13.30 uur op het stationsplein de lekkerste kazen en broden, gezond vlees, groente en fruit en een breed aanbod aan kruiden en andere vegetarische producten te koop. Nu het eerste seizoen van deze biologische markt er bijna opzit zijn de betrokken ondernemers blij te kunnen melden dat de markt een groot succes is en ook in de komende jaren verder zal gaan. Ze nodigen u dan ook van harte uit om dit met hen te komen vieren tijdens de officiële opening van de biologische markt op woensdag 15 oktober op het stationsplein. Waaruit die opening bestaat, die tussen 14.00 en 16.00 uur plaats zal vinden, blijft een verrassing, maar u kunt daarnaast ook genieten van een proeverij en een aantal leuke activiteiten. Op de biologische markt kunt u wekelijks terecht voor: – Heerlijke ambachtelijke geiten- en koekazen van Karin Wanders van Saarenhof. – De lekkerste eigen groente- en fruit van Jan en Bets van de Hooge Weyer – Brood, vla en andere lekkernijen bij Tiny van de Natuurbakkerij – Vlees van eigen erf van Nol van de Blije Big – Gedroogde kruiden en specerijen, verse kruiden, rozen, glutenvrije, vegaan en vegetarische producten, honing, thee, pasta etc. bij Sabine van het Biologisch kruidentuintje. We zien u graag op woensdag 15-10-2014, vanaf 13.30 uur op het Stationsplein in Roermond. Kijk ook op voor meer informatie:www.facebook.com/biologischemarkt.Roermond?fref=ts

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *