Cake vanillevla en aardbeien een heerlijk nagerecht

Cake vanillevla en aardbeien een heerlijk nagerecht om gezinsleden of gasten mee te verrassen. Gebruik voor het beste resultaat heerlijk rijpe mooi rode aardbeien. Cake vanillevla en aardbeien een heerlijk nagerecht waarvan cake, vanillevla en aardbeien de belangrijkste bestanddelen zijn.

Cake vanillevla en aardbeien een heerlijk nagerecht

Cake vanillevla en aardbeien een heerlijk nagerecht: De ingrediƫnten

Cake, vanillevla met aardbeien een heerlijk nagerecht met zijn ingrediƫnten welke zijn:

6 niet te dikke plakken roombotercake

500 gram aardbeien

poedersuiker

een halve liter melk

een zakje vanillepoeder om een halve liter vanillevla van te kunnen koken

250 milliliter slagroom

anderhalve eetlepel kristalsuiker

50 gram chocolade, puur of melk naar eigen keuze

Cake, vanillevla met aardbeien een heerlijk nagerecht deze hoeveelheden zijn genoeg voor 6 personen.

vanillevla

Cake vanillevla en aardbeien een heerlijk nagerecht: De bereiding

Cake, vanillevla met aardbeien een heerlijk nagerecht de bereiding hiervan beginnen we door als eerste van de halve liter melk en het zakje vanillepoeder volgens de gebruiksaanwijzing vanillevla te koken (gebruik zoveel suiker als men op het zakje aangeeft). Laat de vanillevla afkoelen om te zorgen dat er geen vel opkomt sluiten we de schaal af met plasticfolie die bovenop de vanillevla is gedrukt.

De volgende stap is dat we de aardbeien gaan wassen, om als garnering te gebruiken houden we voor iedere persoon een aardbei achter, van de overige aardbeien verwijderen we de kroontjes en daarna snijden we ze in plakjes we strooien hierover een beetje poedersuiker mengen dit voorzichtig door elkaar en laten dit een tijdje intrekken. De slagroom gaan we stijf kloppen samen met de anderhalve eetlepel kristalsuiker, rasp al laatste de chocolade.

aardbeien

Cake vanillevla en aardbeien: een heerlijk nagerecht

Cake vanillevla, aardbeien een heerlijk nagerecht om van te smullen.

Cake en vanillevla met aardbeien een heerlijk nagerecht om van te smullen nu we met de voorbereidingen klaar zijn gaan we de schaaltjes vullen. Als onderste laag leggen we in ieder schaaltje een plakje roombotercake, daarbovenop verdelen we over de zes schaaltjes de helft van de aardbeienplakjes. De volgende laag bestaat uit vanillevla die we eerlijk over de porties verdelen dan maken we de rest van de aardbeienplakjes op en daarop doen we de slagroom. Strooi over de slagroom met een lepel wat chocoladerasp en verwijder van de overgebleven aardbeien de kroontjes snij deze aardbeien in plakjes en garneer daar de schaaltjes mee. Zet de schaaltjes in de koelkast tot het tijd is om te gaan eten. Cake vanillevla met aardbeien een heerlijk nagerecht.

Cake, vanillevla met aardbeien een heerlijk nagerecht met lekkere verse aardbeien.

Dit was de uitleg van een heel erg lekker nagerecht, smul er van !!

Cake, vanillevla met aardbeien een heerlijk nagerecht en zeer makkelijk te maken via dit recept, probeer het nu !!

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *