Landgoedfair Marienwaerdt openingstijden

De Landgoedfair Marienwaerdt openingstijden en wat is er allemaal te doen op de landgoedfair, data, prijzen, openingstijden, goede doelen en nog veel meer. De mooiste zomerfair van Nederland ! 

Landgoedfair Marienwaerdt openingstijden

Landgoedfair Marienwaerdt openingstijden: prijzen

De Landgoedfair is in 2012 van woensdag 15 augustus tot en met 19 augustus

Dagelijks is de fair geopend van 10.00 tot 18.00 en op vrijdag tot 20.00.

De toegangsprijzen:

Entree voor volwassenen: € 15,-
En vrijdagavond 17.00 – 20.00 uur: € 10,-
Voor kinderen van 13 t/m 16 jaar: € 7,50
En kinderen t/m 12 jaar: gratis
Voor parkeren betaalt u € 2,- ten goede van Stichting Bio Kinderrevalidatie.

Voor dagkaarten en avondkaarten zijn in de voorverkoop met korting te verkrijgen !

Landgoedfair Marienwaerdt openingstijden

Landgoedfair Marienwaerdt openingstijden: Parmezaanse kaasboeren

Eind mei was er in de Italiaanse regio Emilio een aardbeving, tijdens die aardbeving is er een partij Parmezaanse kaas beschadigd, die daardoor afgekeurd werd. Op de landgoedfair delen de initatiefnemers van de actie Red een kaas de bestelde kazen uit aan de mensen die deze hadden besteld. De actie Red een kaas werd gestart door twee Nijmegenaren die de gigantische hoeveelheid kaas in Italie opkochten bij de Italiaanse kaasboeren die eind mei door aardbevingen werden getroffen. De 11.500 kg kaas is al bijna helemaal verkocht !

Landgoedfair Marienwaerdt openingstijden

Landgoedfair Marienwaerdt openingstijden: fair 2012

De Landgoedfair 2012 op Landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt heeft dit jaar als thema K(l)eigoed ! De Landgoedfair is in 18 jaar uitgegroeid tot een sfeervol en groots evenement, en hoort zelf bij de grootste fairs van Nederland. Het thema is heel toepasselijk, daar op de betuwse klei dit jaar weer meer dan 160 standhouders en kramen met heel veel producten voor in en om het huis, proeverijen, demonstraties, workshops, modeshows, orginele artikelen. Verder is er heel wat te eten en te drinken dus voor elk wat wils, en ook de ingrediënten om weer een fantastische landgoedfair te kunnen meemaken.

Landgoedfair Marienwaerdt openingstijden

Landgoedfair Marienwaerdt openingstijden: voor mannen

Voor mannen is er deze fair speciaal een nieuw programma, en voor de vrouwen is het misschien ook wel een uitdaging, om eens op een 4×4 offroad Gator te gaan. Op de nu nog Stoere Mannen Weide is een terrein ingericht om hindernissen te rijden, vanaf 18 jaar kunnen mannen en vrouwen op 4×4 Gators rijden om zo hun kunsten te vertonen. Al de hindernissen zijn overgenomen van het WK-vierspannen 2008, heel spectaculair ! Als chauffeur krijg je eerst te maken met de hindernissen van 2008 en daarna een heuvel en een wat dieper gelegen parcours, om dan via de brug weer bij de start te komen, het belooft een stoere race te worden !

Voor de kleinsten is er een traptrekkercircuit, waar onbeperkt gereden kan worden, beide circuits worden gratis te beschikking gesteld door diverse standhouders !

Landgoedfair Marienwaerdt openingstijden

Landgoedfair Marienwaerdt openingstijden: Chutneywedstrijd

Bent je een Chutneyspecialist doe dan mee aan de Chutneywedstrijd, lever je eigen chutney in voor vrijdag 17 augustus 12.00 uur en je bent deelnemer aan de wedstrijd. Zorg dat je naam, adresgegevens en telefoonnummer erop staan en misschien win je de eerste prijs : een jaarabonnement op Buitenleven, ook komt je recept in het blad Buitenleven, en krijg je een cadeau van het Landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt !

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *