Racisme: respect discriminatie en oerwoudgeluiden oorzaken en gevolg

Respect, racisme, discriminatie, racistische geluiden, oerwoud geluiden, al deze woorden hebben te maken met een probleem wat de laatste jaren steeds meer de samenleving binnen komt. 

racisme en oerwoudgeluiden

Racisme: respect discriminatie en oerwoudgeluiden oorzaken en gevolg 

In dit artikel komen een heleboel woorden voorbij die niet moeten zouden kunnen voorkomen, maar het tegendeel wordt bijna dagelijks bewezen in heel de wereld. Hoe moeten en kunnen we er mee om gaan, of laten we het allemaal te samen gewoon gebeuren ?

Achtereenvolgens komen de volgende onderwerpen voor het voetlicht :

 • Wat is racisme
 • Wat is discriminatie
 • Wat zijn oerwoud geluiden
 • Racisme niet van de laatste jaren
 • Racistische woekeringen
 • Oerwoudgeluiden in de samenleving
 • Respect is ver te zoeken
 • De Nederlandse burger laat het allemaal gebeuren
 • De schande roep klinkt al jaren in Nederland

Wat is racisme 

Het woord racisme duidt oorspronkelijk een onderscheid of verschil tussen diverse rassen, diverse volken maar eigenlijk nog meer tussen bepaalde kleuren mensen aan.

Maar in de tegenwoordige tijd wordt het woord veel gebruikt als algemene term om racisme en of discriminatie en alle onrecht op dit gebied aan te duiden. Racisme duidt dus vernedering of uitsluiting van bepaalde mensen of bevolkingsgroepen aan.

Grote voorbeelden van racisme in Europa waren Hitler Duitsland, die de Joden, de Roma en de Sinti volledig wou uitroeien, dus daar werd aktief een poging ondernomen om rassen uit te roeien !

Een ander voorbeeld van racisme is Zuid Afrika waar al jaren strijd en haat is tussen zwart en wit !

Verder zijn er op heel de wereld nog tientallen voorbeelden van specifiek racisme.

Wat is discriminatie

Discriminatie is een woord wat moeilijk is uit te leggen, daarnaast is discriminatie niet 100 % uit te voeren, want je moet altijd iemand discrimineren om je doel te bereiken dus je bereikt je 100 % doel nooit. Discriminatie kun je wel eenzijdig uitleggen als je bijvoorbeeld mannen en vrouwen noemt, maar dat is maar een zijstraat van de grote weg van discriminatie die honderden zijstraten heeft.

Discriminatie is een onrechtvaardig of onterecht verschil maken tussen mensen, groepen en geloven. Discriminatie is dus niet als iemand die geen vliegbrevet heeft, gaat solliciteren om piloot te worden bij de KLM, maar wel als iemand gaat solliciteren voor werk en deze persoon wordt afgewezen omdat hij of zij moslim, buitenlander of andere handicapen heeft die deze keuze veroorzaken.

Wat zijn oerwoudgeluiden

Oerwoudgeluiden zijn geluiden die gelijk zijn of moeten lijken op geluiden die oerwoud beesten maken, dus feitelijk is het heel onschuldig, ga gewoon op de oerwoudgeluiden club en niks aan de hand. Helaas worden deze geluiden gebruikt en gemaakt op plaatsen waar veel mensen zijn, echter als dat alles was dan nog tot hier aan toe, maar de geluiden worden gemaakt als bij voorkeur zwarte of gekleurde spelers aan de bal komen in een voetbal wedstrijd. Op andere plaatsen zullen de oerwoud geluiden ook wel klinken, maar daar is meestal minder volk aanwezig. Maar wie het aan durft om in een mensen massa oerwoudgeluiden te maken, die is volgens mij niet wel bij zijn hoofd of anders gezegd misschien wel aan een oerwoud toe, deze mensen moeten aangepakt worden door de staat maar ook door de mede burger ! Pak je verantwoording !

Let wel het Hitler racisme in de tweede wereld oorlog is overwonnen met veel slachtoffers, iedere aanpak van slechte of foute dingen zal zijn tol eisen.

racisme racist

Racisme niet van de laatste jaren

Stel je voor dat we in de Nederlandse samenleving alle mensen die in aanmerking kunnen komen voor een bepaalde huidskleur, een bepaalde geloofsovertuiging of bepaalde andere groep, zouden discrimineren. dan zou blijken dat er van de bijna 17 miljoen Nederlanders altijd wel een in een groep terecht komt, dus feitelijk zou racisme niet nodig moeten zijn.

Echter het besef bij veel mensen is zo ver gezonken dat ze niet snappen zelf ook tot een groep te behoren, dus ook gediscrimineerd zouden kunnen worden, anders gezegd er zijn al groepen die door hun gedraag zichzelf als te discrimineren groep aangeven. Racisme is duidelijk niet van de laatste jaren maar wel is er een toename van racisme waar te nemen, op de voetbalvelden lijkt het een gewoonte te worden, die absoluut gestopt moet worden naar mijn mening.

Maar als de regering en de mensen die hier mee aan de slag moeten, niet worden geholpen door de hele samenleving, dus door alle burgers van het land dan zal het een verloren missie worden.

Racistische woekeringen

Pas op dat we de racistische woekeringen niet laten geworden tot grote woekeringen, ten eerste is dat helemaal niet nodig, en ten tweede moesten we het helemaal niet willen. Voor je het weet is dit probleem zo groot dat de staat en de burger er geen baas over kunnen, zoals nu al bij tientallen andere problemen het geval is

Racistische geluiden en Oerwoud geluiden in de samenleving

Het moet in de samenleving onmogelijk worden om deze geluiden te laten horen, als staat en burger dat tesamen niet voor elkaar krijgen, dan zijn zij beide tot weinig in staat en het staat en burger zijn niet waard.

Waar een wil is daar is ook een weg

Waar dit alles niet is zijn de kippen van de leg

Waar de eieren niet blijven komen

Daar slapen de burgers en blijven ze dromen

Respect is ver te zoeken het respect is weg

Het woord respect moet terug in het woordenboek, de opvoeding krijgt geen aandacht, discriminatie uitvoeren is belangrijker.

Respect is weg en ver te zoeken

De hoesjes er van liggen in alle hoeken

In gezinnen en groepen is het ver te zoeken

In het verleden was alles te veel en stond het in boeken

Regels zijn regels al is het wel lastig

Ook nu achteraf zijn de mensen weerbarstig

Maar hoe het ook zij de burger moet aan de slag

Snel maar zeker vanaf de eerst volgende dag

Uitstellen is het zaakje verknoeien

En daar gaat de samenleving van broeien

Er is een grote omslag nodig in de maatschappij

Helaas staan de burgers nog niet in de rij

Politieke partijen kunnen het tij keren

Maar als ze lang wachten zijn het allemaal rotte peren

Word nu eindelijk een allemaal aktief

En wees van jezelf geen dief

De Nederlandse burger laat het allemaal gebeuren

Maar zoals het al jaren gaat de Nederlander laat het gebeuren, heeft het in de wereld gezien nog niet zo slecht, en denkt letterlijk het zal mijn tijd wel duren. Was het in de tweede oorlog ook zo gedaan, dan waren we nu misschien onderdanen van een racistisch regime, als we dat eenmaal beseffen dan gaat er wat veranderen. Maar daar is in een tijd van onpersoonlijk internet weinig kijk op, misschien is het beter om al die nieuwe meuk te stopen, dan gaan de brugers weer de straat op en leven weer in de gezonde lucht.

De schande roep klinkt al jaren in Nederland

Bij ieder gruwelijk daad hoor je ieder keer weer het is een schande het is een schande, maar er gebeurd verder niks, we zakken in de zetel en facebooken verder. Waarom is dit tij niet te keren en waarom blijven we accepteren, dit kan zo niet blijven duren anders krijgt het land vreemde kuren

De schande roep klinkt al jaren

Ik kan het steeds niet verklaren

Een scheidrechter onder de grond

Maakt het land niet gezond

Wat moet er al niet gebeuren

Eer dat de burgers gaan zeuren

Of blijven ze altijd alles slikken

Daar zou ik liever niet op mikken

Hoeveel moet er nog gezegd worden zonder dat er actie komt, van een vermoeide overspannen samenleving, dit kan toch niet blijven duren.

Duizenden schreewen in het land

Er klinken duizenden schreewen in het land, zeker nu in deze crisis tijd, iedereen roept wel wat. Zal hier nog enkele schreewen opsommen:

 • Racisme
 • Oerwoudgeluiden
 • Comazuipers
 • De opvoeding is defect
 • Velen onder bestaans minimum
 • Ja ook in Nederland
 • Pensioenen smelten weg
 • Drugs land Nederland
 • Maffia land Nederland
 • Het beste land van Europa
 • Is onderhuids slecht
 • Pesten pesten pesten moet weg
 • De mens is tot alles in staat
 • Tal van dorpen onder dwang van jongeren

Ik stop met opsommen maar als je nog wat weet geef het even door aub.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *