Webshop beginnen: webwinkel beginnen gratis webshop beginnen

Een webshop beginnen is heel eenvoudig, binnen 2 minuten heb je een gratis webshop online, met alles wat erbij hoort. Zelf gebruik ik deze gratis webshop al drie jaar met groot succes.

 

gratis webshop beginnen

Webshop beginnen: webwinkel beginnen gratis webshop beginnen

Al meer dan drie jaar gebruik ik de gratis webshop van Biedmeer.nl tot volle tevredenheid, ik gebruik deze webshop meer als een info kanaal, waar ik reclame op zet en google adsense. Elke week weer geeft dit kleine webshopje kliks, alleen daarom is het al leuk omdat er regelmatig best grote kliks op komen. Maar je kunt bij Biedmeer natuurlijk ook een echte webshop bouwen en deze binnen 2 minuten kant en klaar online hebben.

Een Webwinkel starten bij biedmeer

Een webwinkel starten is heel eenvoudig, en daarna ook heel eenvoudig te onderhouden. De webwinkel kun je als proef bijvoorbeeld eerst als gratis versie nemen, om daarna als je tevreden bent deze als betaalde versie te nemen. Ga direct naar de website van deze aanbieder, lees de aanbiedingen door en kies een pakket wat bij je past. Om te starten adviseer ik een gratis pakket te nemen, dan kun je even kijken of je alles goed begrijpt, en of je werkelijk alles zelf kunt doen. Maar dat moet geen problemen geven denkt ik, gebruik de webshop al jaren, en mij kennis was en is echt niet zo hoog.

Gratis webshop starten

Na het starten van een gratis webshop krijg je per mail een bevestiging, als dat allemaal in orde is kun je inloggen op de website, met de inloggegevens die je hebt ontvangen. Inloggen doe je op de onderhoudstool, welke je kunt bereiken rechts onder op de website, daar zie je een sleutel en als je daar op klikt kunt je direct inloggen. Ook kun je meerdere webshops nemen, en elke keer kan dat gratis, zelf heb ik 4 webshops.

Een gratis webwinkel of webshop starten is eenvoudig

Het is dus heel eenvoudig om een webshop op te starten, en je kunt hem ook gebruiken als info website, maar om grote verdiensten te hebben kun je het beste een webshop met een heleboel produkten maken. In de gratis versie kun je maximaal 25 produkten aanbieden, je kunt upgraden naar 50 produkten en meer mogelijkheden of upgraden naar onbeperkt en alle mogelijkheden beschikbaar. De prijs voor de beste versie is dan altijd nog maar € 24,95 en dat is niet veel, gezien de mogelijkheden die het Biedmeer systeem biedt.

Vindbaarheid door zoekmachines is goed

De vindbaarheid door zoekmachines is heel goed, ook de url opbouw is prima, en verder moet je goede en veel tags en zoektermen invullen wat je allemaal zelf kunt doen in dit eenvoudige systeem.

Inloggen op de onderhoudstool van biedmeer

Als je eenmaal bent ingelogd dan kun je kiezen uit :

  • Mijn produkten
  • Mijn webshop
  • Mijn klanten
  • Mijn abonnement
  • Changelog en notificaties
  • Instructievideo’s

In deze 6 categorieen kun je alles doen wat nodig is voor een professionele webshop, om het maximum aantal produkten van 25 te omzeilen heb ik dus meerdere webshops, en ook omdat produkten soms helemaal niet bij elkaar passen. Maar als je echt een aantal produkten hebt van dezelfde soort dan is het wenselijk om een pakket te kopen.

Mijn biedmeer webshops

Kijk hier voor mijn eigen webshops :

vervoer.biedmeer.nl

fietsenhu.biedmeer.nl

Schaf nu direct een webshop aan : gratis webwinkel nemen

Aansluitend wens ik iedereen succes met zijn nieuwe webshop.

Voor vragen kun je altijd een reactie achter laten hier onder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *