Website maken: snel een gratis website online met startersdeal

Direct en snel je website online plaatsen, weer een aanbieder om gratis en snel een website online te hebben, in dit artikel start ik mijn gratis website bij startersdeal en ga ik kennismaken met dit bedrijf.

website maken met startersdeal

Website maken: snel een gratis website online met startersdeal

Onderhand heb ik al tientallen websites, maar ik kon de verleiding niet weerstaan om startersdeal ook uit te proberen, kijken of het bevalt en of het ook makkelijk en gratis is en blijft. Nu ga ik eerst kijken of ik startersdeal ga  doen of niet, want gratis is gratis en daar wil ik niet voor betalen.

Na enig onderzoek kom ik echter tot de conclusie dat startersdeal niet helemaal gratis is, maar dat er zelfs flink betaald moet worden om maar enigszins een website online te krijgen. De prijs van € 72 voor 3 maanden is volgens mijn ervaringen vet betaald en dus ga ik geen gratis website openen.

Gratis website maken met startersdeal

Mocht je ondanks de prijzen toch een website willen maken omdat je die gewoon nodig hebt dan kun je natuurlijk het aanbod van startersdeal aannemen, maar hou dan gewoon rekening met een flinke rekening die je jaarlijks moet betalen. Na het lezen van de beschrijving de FAQ en de mogelijkheden moet startersdeal wel een goed alternatief zijn om een website te maken. Startersdeal doet voorkomen dat het gratis is, maar je betaald gewoon de volle mep, en dat vind ik feitelijk niet goed, de tegenvaller komt vroeg of laat maar in dit geval snel boven water.

Startersdeal gratis website wat bieden ze

  • Eén enkele domeinnaam (.nl/.com/.be/.eu/.de/.org/.net/.info/.biz)
  • Totaal 100 MB hosting
  • 10 maal e-mailadres
  • Concrete5 CMS geïnstalleerd en wel
  • Updates welke  uitgevoerd door De Webmakers
  • Een Nederlanstalige beginners-handleiding voor Concrete5
  • Gratis sjablonen (templates) plus templates voor een klein bedrag
  • Professioneel en snel support via het ticketsysteem van De Webmakers
  • Toegang tot de knowledgebase en klantensysteem van De Webmakers
  • Op de normale prijs van 350 euro krijg je middels de code 350 euro korting

Volgens mij betaal je gewoon wat je wilt hebben, dus dat krijg je overal.

Website maken en provider zoeken

Zelf heb ik meerdere websites en dan heb je een provider nodig waar je wat mee kunt, omdat ik eerst in Amerika mijn provider had, heb ik ervaren dat dat heel lastig was omdat ik niet goed engels kan. Meestal heb ik nog problemen als ik bij mij huidige provider aan de lijn zit, om alles in mijn eigen taal duidelijk te maken.

Dus mijn tip is neem een provider die je in het Nederland te woord kan staan, dat is heel belangrijk want bij problemen is het wel makkelijk dat je verder komt, en meestal zit je dan zelf in de stress en is de taal heel belangrijk.

Mijn provider is redelijk goed

Mijn provider is voor mij de beste oplossing om mijn websites draaiende te houden, kan dagelijks bellen tot 21.00 uur en meestal zijn problemen of vragen snel opgelost. Wat ik wel lastig vind dat ik meerder en iedere keer verschillende personen bij de helpdesk aan de lijn krijg, maar dat kan natuurlijk niet anders, maar na meerdere keren heb ik wel ervaren dat niet alle medewerkers echt alles weten. En dat is voor mij wel lastig omdat ik zelf ook niet alles weet, en dan is het makkelijk dat iemand je goed kan verhelpen, en soms wel eens iets meer doet dan ie verplicht is.

Wat heb ik gekocht bij mijn provider

Eerst heb ik diverse url’s aangekocht met daarbij een pakketje webruimte, en ja dat kost natuurlijk wat geld, maar normaal gezien ga je er ook wat mee verdienen. Een hosting pakket small is al te koop voor 4,75 per maand en dat is voor te starten best even voldoende, echter het meest gekozen pakket kost rond € 12,00 per maand, momenteel is er een actie voor domeinnamen voor € 1,00.

Momenteel heeft mijn provider een leuke actie :

Registreer je url en kies je pakket en je kunt snel aan de slag.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *